Kabell SATA 2.0 (3GB/SEC) (MR) - 0.3M

Kodi: 65151Kabell SATA me cilësi të lartë për lidhjen hard dijeve te brendshëm, DVD, regjistrues Blu-Ray etj. Lidhet me dalje SATA 2.0. Maksimuni i normës së transferimit është 3GB / s. Kabelli është elastike dhe i hollë që ndihmon të vendoset lehtë dhe përmirëson kushtet e ftohjes brenda kompjuterit.

  • Tipi : SATA 2.0 (MR)
  • Gjatësia : 0.3 m
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust