Rrjetë për tavolinë pingpongu XQ MAX, 1.83x15 cm

Kodi: 51996

Kjo rrjetë pinpongu është një ndarëse fushe e ndërtuar prej najloni të gërshetuar që është i fortë dhe rezistent ndaj goditjeve. Rjeta me kualitet dhe rezistencë të lartë është ajo që ju duhet për të bërë lojën tuaj më interesante apo për t'i lënë përshtypje ekipit tuaj me zgjedhjet tuaja të zgjuara.

  • Përmasat : 183 x 15 cm
  • Materiali : Metal+PE
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust